Hjemmeside

Dansk Sportsdykker Forbund arbejder målrettet på at gøre websiderne indbydende, overskuelige og tilgængelige for alle interessenter.

Ansvaret for udviklingen, den tekniske drift og administrationen af Dansk Sportsdykker Forbunds hjemmesider er placeret i kommunikations udvalget.

Et decentralt netværk af redaktører i Dansk Sportsdykker Forbunds udvalg redigerer indholdet. Redaktørerne opdaterer deres sider, således at det faglige indhold på hjemmesiderne er korrekt og aktuelt. Hvert udvalgt har eget sub-domain under sportsdykning.dk, fx tekniskudvalg.sportsdykning.dk.

Sekretariatet i Dansk Sportsdykker Forbund varetager redigeringen af www.sportsdykning.dk samt shop.sportsdykning.dk. Forsiden er altid opdateret med de seneste nyheder, aktuelle temaer og genveje til relevant information.

Teksterne på hjemmesiden er vejledende
Hjemmesiderne må ikke indeholde henvisninger til forældet lovgivning eller webtekster, der ikke er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Teksterne på Dansk Sportsdykning Forbund hjemmeside skal ses som et hjælpemiddel og som vejledende, og det er brugerens eget ansvar at sætte sig ind i gældende lovgivning. Såfremt at teksten henviser til en standard eller en regelfastsættelse i en vejledning, vil det tydeligt fremgå af teksten at brugeren skal følge den pågældende standard eller regel.